Banestatus

Custom Fitting

Publisert

Spesialtilpassing av utstyr har fått en sterk posisjon i golf i løpet av de siste årene, og det har vi på Losby tatt konsekvensen av! Vi har bygd et senter for tilpassing av utstyr som få kan matche!

 

I 2017 tilbyr vi tilpassing av utstyr fra Callaway, Ping og Cobra. Hos oss vil du få fornuftig tilpasset utstyr som hjelper deg å spille bedre golf. En amatør har ingen glede av et ‘ettermarked-skaft’ til tusenvis av kroner, bortsett fra å ha noe andre ikke har. Om det viktigste for deg er å ha noe andre ikke har -gi oss beskjed om dette, så kan vi hjelpe deg med dette også! Men først og fremst ønsker vi at du skal spille bedre golf! Vi ønsker ikke at du skal grave deg ned i spesifikasjoner, men vite at du har utstyr som fungerer for deg.

 

Vi kan selvfølgelig også hjelpe deg med de fleste reparasjoner, bytte av grep, justering av loft og lie, og stort sett alt annet en golfspiller måtte ønske.

 

Uansett hvor du befinner deg på lærekurven, så vil du ha utbytte av å få utstyret ditt tilpasset! Tilpassing er ikke en erstatning for svingen, men et hjelpemiddel til bedre og mer konsekvente resultater – prøv, du vil ikke angre!

 

Ta kontakt med shoppen på 93 02 01 01, eller david@losby.no / marcus@losby.no