Banestatus

Custom Fitting Studio

Publisert

 

Fire rom for trening, tilpassing, og finsliping av teknikk og utstyr, venter på deg på driving rangen på Losby. Alle kan åpnes mot rangen, men kan også benyttes om vinteren, med dørene lukket. I verkstedet finnes det meste man trenger for å reparere det som er ødelagt, eller finstille det som er litt ute av kurs..

 

Et av landets beste senter for tilpassing av utstyr!

Spesialtilpassing av utstyr har fått en sterk posisjon i golf i løpet av de siste årene. Dette har vi på Losby tatt konsekvensen av. Vi har et senter for tilpassing av utstyr som få kan matche!

Her finner du fire romslige treningsrom og et verksted. Alle treningsrommene kan åpnes ut mot rangen, men kan også brukes om vinteren. Her kan man tilpasses til alt av det nyeste utstyret fra de største leverandørene på markedet, og flere til. Vi fokuserer på Callaway, Ping og Cobra.

I verkstedet har vi alt vi trenger for å reparere det som er ødelagt, eller finstille det som er litt ute av kurs. Her kan vi også gjøre alle nødvendige tilpasninger av ditt eksisterende utstyr hvis du ønsker det. Bytte av grep og skaft, måling og justering av svingvekt, loft- og lie sjekk og justeringer, egentlig stort sett det du trenger av reparasjoner og justeringer.