Banestatus
På Losby kan du spise alt fra en enkel sandwich til en syvretters gourmetmiddag.

Restaurant

Publisert

På Losby kan vi tilby servering fra Losby Godscafé og selve restauranten i hotellet.

For de fleste golfspillere vil Losby Godscafé kanskje være det naturlige førstevalget på grunn av tilgjengeligheten og raskere tilgang til mat og drikke.

Godscaféen åpner kl.12.00 hver dag i sesongen. Der får du mat, drikke, sandwicher, kake og is. Frem til da kan man kjøpe “Golfer’s breakfast” i restauranten, eller få ‘dagens påsmurte’ i shoppen. Frokosten betaler man i resepsjonen på hotellet, og tar med seg kvitteringen inn til frokost. For kr.125,- pr.person kan man spise egg og bacon til frokost, skylle ned med en kopp kaffe, litt juice, og kanskje en smoothie, før man smører seg et par brødskiver eller en baguette til å ta med ut på banen. Hvis ikke det er landets beste frokost/matpakketilbud, så vet ikke vi!

 

“Godt og blandet” er en liten buffet som tilbyr forskjellige varme og kalde retter. Spis så mye du vil for kr.150,-. Denne er tilgjengelig fra kl.14.30 – 17.30 alle dager i sesongen, og har høstet mye skryt! I tillegg til dette vil man kunne bestille fra menyen som tidligere. En ekstra liten godbit, som ikke er nevnt i menyen, er friske smoothies – et sunt og godt alternativ til den fantastiske cookien!

 

Åpningstidene for matservering er som følger: Mandag – lørdag: kl.12.00 – 21.00, og søndag 10.00 – 18.00.

En ting som er verdt å merke seg er at Losby Gods er “Kontantfri sone”. Dette betyr rett og slett at hvis man ikke bor på hotellet, så må man benytte kort for å kjøpe mat.

Godscafe

 

 

Restauranten

Nytt godskjøkken med gamle aner. Den standsmessige stemningen forsterkes i det nye godskjøkkenet, der en ild brenner stille i kakkelovnen. Her forsyner gjestene seg selv fra en rik buffet. Nybakt brød. Fisk og skalldyr, vilt og husmansskost, ost og dessert. Edle viner og destillerte dråper.

Restauranten er delt i fire stuer, Godsstuen, Familiestuen, Vinterhagen og Husmannsstuene. Intim atmosfære og særegenhet preger de fire stuene, som alle er innredet etter herregaardsstil. Stuene blir benyttet til frokost, lunsj og middagsservering, samt private selskaper og arrangmenter.

Ta kontakt med Losby Gods, www.losbygods.no, for booking og forespørsler til restauranten.

 

TellUs_337_10_large

Vinkjelleren tilbyr en intim stemning for mindre selskaper

losby-selskap

I Gamlegodset kan det dekkes til de mest herskapelige selskap