Banestatus

Aksjonærfordeler

Publisert

Fordeler for aksjonærer i Losby Golfklubb

First Class Golf

First Class Golf er et samarbeid mellom Losby, Miklagard, Hauger og Gamle Fredrikstad Golfklubb. Formålet med samarbeidet er å gi aksjonærene i klubbene merverdier av betydning -både lokalt og internasjonalt.

 

First Class Golf fordelene er nå tilgjengelig for aksjonærer og de som tegner vårt nye medlemskap med full spillerett.

 

FCG fordelene gir deg følgende greenfeesatser hos våre samarbeidsklubber i 2017:

Miklagard og Hauger; kr.325,-
Gamle Fredrikstad; kr.300,-

Disse prisene gjelder for alle tider utenom primetime: kl.09.00 – 13.00 lørdag og søndag.

 

FCG Invitational spilles fortsatt som en to-manns scramble. Vinnerne av hver turnering er sikret tur til Portugal, men i tillegg trekkes det også et lag fra hver klubb som får reise! Dette betyr at to lag fra hver turnering får være med på tur. Det vil være en deltakeravgift for turneringen, og en egenandel på turen til Portugal.

 
 

Aksjonærfordeler på Losby

I tillegg til FCG fordelene har vi noen ekstra goder for våre aksjonærer her på Losby:

 

Gratis spill på Nordens beste baner

Fra 2017 er Losby Golfklubb medlem i Top Nordic Golf. Dette gir våre aksjonærer gratis spill på flere av Nordens beste baner: Norge: Stavanger Golfklubb, Losby Golfklubb og Miklagard Golfklubb (vi spiller ikke gratis her). Danmark: Silkeborg Ry Golfklubb, Esbjerg Golfklubb, Odense Eventyr Golf og Kokkedal Golfklubb. Sverige: Bokskogens Golfklubb, Kalmar Golfklubb og Vasatorps Golfklubb. Estland: Estonian Golf & Country Club. Se mer her.

 

Gratis spill for barn/barnebarn

Aksjonærer har mulighet til å ta med seg barn og barnebarn gratis på Vestmork. Om man vil introdusere nye til spillet, eller bare ta med seg noen som er på besøk eller hjemme på ferie, så koster det deg ingen ting. Aksjonæren må spille sammen med barn/barnebarn.

 

Billetter for spillerett

Dersom man av en eller annen grunn ikke kan/vil benytte seg av spilleretten sin et år, har aksjonærer muligheten til å bytte denne inn i greenfeebilletter. 16 billetter fordelt på 8 til Østmork, 4 til Miklagard og 4 til Hauger. Vi har et visst antall billetter tilgjengelig til Miklagard og Hauger, så her er det førstemann til mølla.

 

Mulighet til forhåndsbooking av grupper

Aksjonærer får muligheten til å forhåndsbestille starttider for en gruppe. Flere og flere spør oss om muligheten til å holde av starttider til venneturneringer el. Nå gir vi våre aksjonærer muligheten til å gjøre dette. Starttider kan bestilles hverdager, og etter kl.13.00 i helgene. Tilbudet gjelder for grupper på 9 spillere eller mer. Avbestillingsfristen er 8 dager før spill, og no-show blir fakturert som full greenfee til den som foretok bestillingen.

 

Billigere leie av golfbil

Aksjonærer kan leie golfbil for kr.250,- pr.runde. Vanlig pris er kr.400,-

 

Gratis kaffe i shoppen

Aksjonærer får gratis kaffe i shoppen ved å kjøpe Losby-koppen. Det er kun denne koppen som gir rett til gratis kaffe!

 

Redusert pris på simulatorspill

Aksjonærer spiller billigere simulator på vinterstid. Formiddag: kr.225,- (vanlig pris kr.275,-) Ettermiddag: kr.325,- (vanlig pris kr.375,-)

 

Vi håper alle får en fin sesong her på Losby!