Klubben

Golfserie.no

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 29. oktober 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

-innendørs seriespill for to-mannslag

Golfserie.no er en innendørs vinterserie for ivrige golfere hvor man er med og spiller om en plass i den store finalen, som går av stabelen i Spania i 2019.

Hvert lag består av to spillere, og minst én registrert reserve, og man spiller matcher mot de andre lagene. 
Det deles opp i divisjoner etter fjorårets resultater med 8 lag i eliteserien, 16-24 lag i 1 divisjon og 16-32 lag i 2 divisjon. Nye lag starter i den laveste divisjonen. Alle avdelinger består av 4 -8 lag. Hvert lag får  6-7 matcher i seriespillet.
Vinner og nr. 2 etter endt seriespill i eliteserien møtes til divisjonsfinale. Vinneren av divisjonsfinalen i eliteklassen går direkte til vinterseriefinalen i slutten av mars. Hver avdelingsvinner i 1 divisjon og 2 divisjon går til egen divisjonsfinale. Divisjonsvinnerne i 1 og 2 divisjon går til vinterserie semifinalefinale, hvor vinneren går til vinterseriefinalen i mars. Vinneren av vinterseriefinalen blir vinterseriemester 2018/2019. 

Påmeldingsfristen er 25.november. Meld deg på i dag!

Les mer om turneringen her.

Meld deg på her.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her